JE ONTDEKT WAT JE ECHT LEUK VINDT OM TE DOEN 

​JE KOMT EEN STAP DICHTER BIJ MEER PLEZIER EN BEVLOGENHEID IN JE WERK

Help! Ik wil een leuke baan...

Maar ik weet niet wat ik echt leuk vind.

Ik vind mijn baan niet meer leuk en ik ga met tegenzin naar mijn werk. Ik wil graag iets gaan doen wat ik echt leuk vind. Maar ik heb geen duidelijk beeld van mijn interesses en passies. Herkenbaar?

Je leven is zoveel leuker als je doet wat je echt wilt .

Een simpele manier om je passies te ontdekken

Een praktische, eenvoudige en duidelijke manier om erachter te komen wat je echt wilt.

...volg mijn 9 stappen

Makkelijk stap voor stap uit te voeren.

Een praktisch inspirerend werkboek

Eenvoudig met 1 click te downloaden.

Wanneer jij dagelijks passie ervaart in je werk, wordt je werkleven een stukje mooier.

Jarenlang baalde ik van mijn passieloze baan

Loopbaancoach Jolanda Grevers

Mijn takenpakket bestond vooral uit werkzaamheden waar ik niet echt blij van werd en die mij heel veel energie kostten. Doodmoe ging ik dagelijks om 5 uur naar huis. Ik miste passie en voldoening in mijn werk. Ik werd er letterlijk ziek van.

Bijzonder, want het fenomeen "passie" intrigeert mij al sinds de middelbare school. Daarom ben ik ook op mijn 21ste de 4-jarige hbo-opleiding Loopbaanbegeleiding gaan volgen. Mijn passie is mensen helpen om vanuit hun passie passie, talenten en kracht hun werkleven vorm te geven, omdat ik vind dat iedereen recht heeft op een passende baan waar hij/zij heel blij van wordt.

In 2014 besloot ik te gaan doen waar ik blij van werd en waar ik energie van kreeg. Ik koos ervoor om mijn passie weer terug te brengen in mijn leven. Ik richtte Unique-loopbaancoaching op. De afgelopen jaren heb ik tientallen mensen begeleid om hun talenten, passies en ambities te vertalen naar werk dat echt bij hen past.


Vrij regelmatig krijg ik van mijn klanten te horen dat ze uitgekeken zijn op hun baan en dat ze graag een leuke baan willen, maar niet weten wat hun passie is. Ze weten niet wat ze echt leuk vinden. Ik weet waarover ik praat, want ik heb hier zelf op de middelbare school een lange tijd mee geworsteld. Ik had geen idee wat ik echt leuk vond. Wel wist ik dat ik iets wilde gaan doen dat mij volledige interesse had. 

Een simpele manier om je passies te ontdekken

Een praktische, eenvoudige en duidelijke manier om erachter te komen wat je echt wilt.

...volg mijn 9 stappen

Makkelijk stap voor stap uit te voeren.

Een praktisch inspirerend werkboek

Eenvoudig met 1 click te downloaden.

Ontdek in 9 stappen je passie

Wat vind je echt leuk en hoe krijg je meer passie en plezier in je werk?

In 9 stappen en met behulp van simpele en praktische vragen en oefeningen begeleidt het werkboek Ontdek je passie je door de 9 stappen.

Werkboek ontdek je passie

Stap 1. Wat is passie?

Stap 2. ​Vragen die jij jezelf kunt stellen

Stap 3. Piekmomenten

Stap 4. Inspiratiebronnen

Stap 5. Passielijst

Stap 6. Passiemeter

Stap 7. Passiemoodboard

Stap 8. Hoe kun jij je passie in de praktijk brengen?

Stap 9. En nu aan de slag

Resultaten

1.
JE HEBT KENNISGEMAAKT MET JE PASSIE.
2.
JE HEBT ACTIEF ONDERZOCHT WAT JE WILT MET JE PASSIE. 
3.
JE WEET WAT JE ECHT WILT.
4.
JE WEET HOE JE MEER PASSIE EN BEVLOGENHEID IN JE WERK KUNT BRENGEN.
5.
JE HEBT EEN PASSIEPLAN.

Hoe werkt het...?

Direct aan de slag

Nadat je betaald hebt, word je doorgeleid naar de inlogpagina van de online ledenomgeving waar je kunt inloggen. Daarna kun je direct starten met het werkboek Ontdek je passie.

Online ledenomgeving

​​Je krijgt voor altijd toegang tot het werkboek Ontdek je passie.

Thuis in je eigen tempo

Je bepaalt zelf je tempo en je mag er zo lang over doen als je zelf wilt. Je kunt eraan werken op momenten die jou het beste uitkomen.

Werkboek

Een werkboek met heel veel vragen en tools voor zelfreflectie en voor het opstellen van een loopbaanplan. 

Je hebt geen reistijd

Je hoeft er de deur niet voor uit en je bent dus geen tijd aan reizen kwijt. 

Facebookgroep

Je krijgt toegang tot de besloten Facebookgroep: Unique-loopbaancoaching. Deze groep kun je perfect gebruiken om vragen te stellen, te brainstormen, inspiratie op te doen, et cetera. Door je te omringen met inspirerende gelijkgestemde vrouwen zie je dat het veel makkelijker gaat.

Je kunt thuis, op momenten die jou het beste uitkomen, in je eigen tempo direct aan de slag!

Voor wie is dit geschikt?

Voor vrouwen die graag willen weten wat ze echt leuk vinden.

Voor vrouwen die plezier en bevlogenheid in hun werk willen ervaren.

Voor vrouwen die hun loopbaan zelf willen vormgeven.

Voor vrouwen die bereid zijn om over zichzelf na te denken. 

Voor vrouwen die bereid zijn tijd en energie in hun eigen loopbaan te steken.

Veelgestelde vragen

Wat is een online ledenomgeving?

Ik heb geen Facebookaccount?

Kan ik in mijn eigen tempo werken?​

Zit er persoonlijke begeleiding bij?

Is de betaling veilig?

Heb je vragen? Stuur mij een e-mail en je hoort zo snel moglijk van mij. E-mail: Info@unique-loopbaancoaching.nl

JE INVESTERING

€ 19.95 incl. btw

Klaar om op zoek te gaan naar je passie?

Meld je dan nu aan en start vandaag nog.​

Twijfel niet langer, doe mee en start vandaag nog met het werkboek ontdek je passie.

BONUS

Levenslange updates van het werkboek Ontdek je passie. Elke keer als ik het werkboek uitbreid of verbeter, krijg je van mij een e-mail met de update.

© 2018 Unique-loopbaancoaching